23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksperterne er vilde med Superfos’ ”co-injection” metode

Et ekspertpanel indenfor emballage har udvalgt Superfos’ ”co-injection” metode som en af syv Coup de Coeur i kategorien emballagekoncepter og – produkter. Det skete til fagmessen EMBALLAGE 2010 i Paris i slutningen af november.

Et panel af emballageeksperter fra ti internationale koncerner har netop kåret syv produkter og koncepter som Coup de Coeur - favoritter - i forbindelser med Salon de l’Emballage 2010. Et af koncepterne er Superfos’ ”co-injection” metode. De syv er udvalgt blandt 47 kandidater.

Eksperterne i panelet arbejder til daglig med emballage i nogle af verdens førende koncerner inden for blandt andet industriprodukter, fødevarer og sundhed.

Genbrugsmateriale indeni
"At blive kåret som en af syv Coup de Coeur af så fornem en gruppe af dygtige forretningsfolk er en stor ære for os. Vi er glade for, at vores nye metode er blevet hædret. Favorit-udnævnelsen understøtter vores image som en innovativ virksomhed,” siger Laurent Morel, Regional Sales Director fra Superfos, og forklarer principperne for co-injection metoden:

“Vi kombinerer to forskellige materialer til én emballageløsning. Det ene materiale er genbrugsmateriale. Kun råvaren polypropylen (PP) er synlig eller i kontakt med vore kunders produkter. Faktisk er helt op til 30-40 procent af emballagen ikke PP. Selvom det lyder af meget, betyder det ikke noget for, hvordan emballagen ser ud, hverken indvendigt eller udvendigt. Co-injection metoden ændrer ikke på emballagens farve, og den kan sagtens få en flot dekoration.”

Reduceret CO2 udledning
Co-injection metoden er blevet udviklet af Superfos i samarbejde med den franske producent af sprøjtestøbemaskiner Billion. Ved at anvende metoden nedsætter man CO2 udledningen og udnytter genbrugsmateriale på en rigtig god måde.

Ekspertpanelets kriterier
De emballageeksperter, der har kåret co-injection metoden som Coup de Coeur, har i panelet bedømt kandidaterne ud fra tre dimensioner: den generelle økonomiske dimension, miljø-dimensionen og den sociale dimension.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Send til en kollega

0.047