23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skræddersyet emballage kombinerer vådt og tørt

De populære Apetina ostetern i saltlage fra Arla Foods kan nu købes med en salatblanding i låget. Superfos har været med til at udvikle det specielle låg, der imødekommer forbrugernes ønske om hurtige og sunde fødevarer.

Med et snuptag kan enhver salat piftes op med bløde, hvide ostetern; et produkt, der har været på markedet i nogle år i en emballage fra Superfos. Nu er Arla Foods gået et skridt længere med produktet, der med en sprød salatblanding i låget, har fået en ny skræddersyet emballage udviklet i samarbejde med Superfos.

Lise-Lotte York, International Project Manager for ost fra Arla Foods siger:

“Vores analyser viser, at slutbrugeren ønsker nemmere og hurtigere løsninger, når det drejer sig om mad. Vaskede salater klar til brug sælges i stadig større mængder. En anden tendens er den stigende efterspørgsel efter tørrede frugter og nødder, der betragtes som en power-snack, og som er godt for helbredet. Mange forbrugere ønsker dog ikke at købe store poser af f.eks. pinjekerner, fordi resterne alt for ofte ender i skraldespanden.”

Idéudvikling i et tæt samarbejde
“Ud fra disse analyser startede vi et tæt samarbejde med Superfos for at få ideer til, hvordan vi kunne forbedre Apetina produktet på basis af de tendenser, vi ser i markedet. Gennem et effektivt idéudviklingsmøde afdækkede vi slutbrugernes synsvinkler og behov, emballageproducentens konsekvensberegninger og fødevareproducentens synspunkt,” fortsætter hun.

Det var derfor et indlysende valg at gøre det endnu mere bekvemt for slutbrugerne ved at tilføje en salatblanding i den rigtige mængde i forhold til Apetina osten. Udfordringen lå så i at kombinere den våde og bløde hvide ost i lage med en sprød og tør salatblanding i én emballage.

Funktionel og flot
Superfos præsenterede mere end 20 forskellige emballageforslag for Arla Foods, og mødet banede vejen for den aktuelle grafiske præsentation af produktet. Låget, der fås med enten croutoner eller en blanding af pinjekerner, tranebær og græskarfrø, er gennemsigtigt og meget elegant med in-mould-labelling dekoration. Det farvede bæger og låget er mørkeblåt; ostesien lyseblå.

“Vi er meget glade for den innovative idéudvikling fra Superfos. Emballagen er funktionel og ser rigtig flot ud. Med en enkelt emballage får slutbrugeren to smagfulde salatblandinger. Superfos har vist, at de ikke alene fokuserer på kunden, men også på vores kunders behov,” konkluderer Lise-Lotte York.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Send til en kollega

0.031