23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Workshop om eksport til USA

18 marts, Dupont i Aarhus. Region Midtjyllands eksport og internationaliseringsprogram GLOBALmidt arrangerer en workshop, der omhandler NEW NORDIC FOOD og muligheder for danske fødevareproducenter i USA.

Mulighederne i USA er enorme, men du er nødt til at kende kulturen for at åbne døren for salg af New Nordic Fødevarer til dette marked og lære at kommunikere mere effektivt med amerikanerne.

Vækstpotentialet for at gøre forretning i USA er nærmest uendeligt, især for danske varer og New Nordic Food kategorien, der er kendt som værende rent, sundt, velsmagende og af højeste kvalitet.

Relocare og forskellige samarbejdspartnere vil på denne workshop give dig en grundig introduktion til det amerikanske fødevaremarked, og komme med en analyse omhandlende markedtrends, muligheder, love og regler for eksport til USA, samt give dig et overblik over de markedskategorier, som pt. er mest relevant for amerikanerne inden for fødevarer, og som du med fordel kan tilpasse dit produkt.

Denne GLOBALmidt workshop er en del af et samlet fremstød til USA, hvor GLOBALmidt arrangerer et fremstød på Fancy Foods i New York fra den 27 juni til den 1 juli.

For yderligere information kontakt Claus Mortensen på e-mail cm@agropark.dk eller tlf. 8999 2513

For at læse mere klik her

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

HBP
Hanne Bregendahl Pihl
Projekt- og Administrationschef
+45 61885307 hbp@ndeu.dk

Send til en kollega

0.031