23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Evenex skifter navn til HighJump Software

Evenex, skifter, i kølvandet på opkøbet fra HighJump Software, navn til samme. Igen, vil folk der kender EDI-branchen måske sige.

Den førende udbyder af EDI og løsninger til forretningsintegration (B2Bi) på det nordiske marked, Evenex, skifter, i kølvandet på opkøbet fra HighJump Software, navn til samme. Igen, vil folk der kender EDI-branchen måske sige. Virksomheden har rødder, der går mere end 25 år tilbage til det gamle Dannet, der skiftede navn til Progrator, fusionerede med Gatetrade og blev til ProgratorGatetrade, der skiftede navn til Evenex, og nu hedder HighJump Software. Indtil videre.

”Sammenlægningen af de to virksomheder tilfører os en række nye, spændende løsninger i vores produktportefølje, og giver os en markant større geografisk rækkevidde,” siger Ole Pedersen, Evenex Administrerende Direktør. ”Som en del af HighJump Software vil vi kunne accelerere vores omfattende udviklingsprogram og få tilført ressourcer, der kan hjælpe os med at udvide vores forretning i og udenfor Norden.”

Evenex har mere end 25 års erfaring i at levere EDI services og digitale forbindelser mellem samhandelspartnere på tværs af brancher og i både offentligt og privat regi. Som Ole Pedersen udtrykker det, ”navnet har ændret sig mange gange, men vores erfaring, dedikation og professionelle tilgang til EDI og forretningsintegration ændrer sig ikke”.

Yderligere information
USA:
Katie Wolfe,
HighJump Software

+1-800-328-3271 x1186

katie.wolfe@highjump.com

Danmark, Norge:
Ole Pedersen, HighJump Software
+45 4582 1600

ole.pedersen@highjump.com
www.highjump.com/dk

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.125