23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød potentielle kinesiske partnere i Danmark

Netop nu giver Future Food Innovation, Enterprise Europe Network og FoodNetwork ingrediens- og procesudstyrsleverandører til fødevareindustrien en unik mulighed for at få gratis hjælp til partnersøgning i Kina.

Vi søger 8-10 små og mellemstore virksomheder indenfor ingrediens- og procesudstyr til fødevareindustrien, som er interesserede i det kinesiske marked.

Tilbuddet er henvendt til alle, men er på basis af kinesisk efterspørgsel særligt relevant for virksomheder, der tilbyder løsninger med fokus på fødevaresikkerhed, sporbarhed og automatisering, og som gerne vil have adgang til det hastigt voksende kinesiske marked via f.eks. en agent, distributør, licenstager eller anden type partner.

På basis af de interessetilkendegivelser vi får, indkredser vi fokus og rekrutterer målrettet kinesiske virksomheder, der matcher de danske virksomheders behov. Disse virksomheder bliver inviteret til Danmark fra 27. – 31. oktober, hvor de bl.a. besøger FOODTECH. Desuden vil der være tid til bilaterale møder på messeområdet og virksomhedsbesøg, hvor det kan afklares, om der er basis for videre dialog og samarbejde.

Partnersøgningsprocessen sker med kyndig vejledning fra den erfarne eksportkonsulent Audrey Wenyuan Zhu, der bl.a. har arbejdet syv år for Tetra Pak. Hun finder de kinesiske virksomheder via sit netværk i Shanghai Dairy Association, Shanghai Technology Commission, Northeastern University of Agriculture og Agriculture University of China’s Food Processing College.

Ved interesse kontakt venligst:
Louise Krogh Johnson
Projektleder, Agro Business Park
2154 5909 / LKJ@agropark.dk

Referencer:
http://www.enterprise-europe.dk/referencer/hul-igennem-til-kina.aspx

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

HBP
Hanne Bregendahl Pihl
Projekt- og Administrationschef
+45 61885307 hbp@ndeu.dk

Send til en kollega

0.049