23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højkvalitets Møbler og møbelkomponenter udbydes til distribution og underentreprise

Virksomheden tilbyder møbler og møbelkomponenter produceret med an teknologi baseret på UV-lakering hvilket garanterer høj kvalitet og holdbarhed af møblerne. Producenten kan levere produkter som standard tilbud eller i henhold til kundens design.

Virksomheden er specialiseret i produktion af høj kvalitets møbelkomponenter samt færdige møbler. Den højeste kvalitet og langsigtet holdbarhed af møbelfronter er garanteret ved hjælp af lak baseret på UV-teknologi. En rulle dækker et møbel med lak der derefter udsættes for UV-stråling. Denne proces gør belægningen hårdt og solid.

Virksomheden har samarbejdet med entreprenører i Tyskland og Schweiz. Det er i stand til at levere møbler til rådighed i standard tilbuddet samt dem, der fremstilles på klientens individuelle anmodning. Udbudte produkter er primært højglans eller finer.
Tilbuddet er rettet til møbelbutikker, kæder og distributører, der gerne vil omfatte virksomhedens produkter i sin portefølje og distribuere dem. En anden gruppe af partnere er indretningsarkitekter og møbelproducenter, der er interesseret i at engagere virksomheden som en underleverandør i deres projekter. Underleverancer og distribution serviceaftaler tilbydes.

Fordele og Innovations
- Høj kvalitet og holdbarheden af produkter sikret ved UV-lakering
- Moderne maskinpark
- Fleksibilitet - virksomheden kan levere standard produkter samt tilpassede dem
- International erfaring - selskabet var involveret i investeringer i hoteller i Tyskland og
Schweiz

For mere information kan Julie Ringgaard Jensen kontaktes på tlf. 9931 1538 eller . Oplys venligst referencenummer BOPL20140729002 ved henvendelse

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.097