23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Engelsk virksomhed, der forarbejder glas, søger producent til innovativt pilotprojekt

Projekts formål er at udvikle en rudekomponent i et transparent bikageformet (honeycomb) isoleringsmateriale, der ikke kun leverer exceptionelt energieffektivitet (svarende til en solid væg), men også giver de nødvendige fordele af dagslys

Virksomheden er engelsk, beskæftiger over 390 medarbejder og har kerneforretning inden for glasindustrien. De leverer en bred vifte af glas/ruder og -tjenester til det britiske byggemarkedet, EU, Mellemøsten & Asien. Selskabets langsigtede vækstambition er at fokusere på innovation af nye produkter til den energieffektive byggesektor i Europa.

Til projektet søges en virksomhed, der kan indgå i projektkonsortiet og som er producent af produktionsudstyr med ekspertise inden for industriel automatisering for at sikre udviklingen af en storstilet kommerciel produktionsproces for et transparent honeycomb isolerende materiale.

Forslaget til en protype vil blive forelagt H2020-FTI Pilot-2015-1 (Fast Track til Innovation Pilot) med frist den 29. april 2015. Projektet forventes at vare 2 år fra projektstart til opnåelse af fuld produktionskapacitet. Finansiering af et FTI pilotprojekt er på 70% af de støtteberettigede projektomkostninger.

Interesseret i at høre mere, så kontakt Julie Ringgaard Jensen fra NordDanmarks EU-kontor på jrj@ndeu.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047