23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Belgisk virksomhed søger fødevare-, emballage- og spydpindeproducenter.

Den belgiske virksomhed er en af de førende inden for produktion og distribution af færdigretter i Belgien. Det er alt fra kød, frugt, grønsager, mælk, pasta, krydderier og sovse. Derudover søger de producenter af emballage til fødevare.

Den belgiske virksomheden er specialiseret i produktion og distribution af færdigretter med kød. Det producerer 400 tons af forskellige kødprodukter om ugen. De er specialiseret i oksekød, svinekød, kalvekød og fjerkræ.

Virksomheden er ekspert i logistik med 50 lastbiler på vejene til at levere produkterne. Det vigtigste for dem er, at levere friske produkter. De leverer færdigretterne den efterfølgende dag, de er produceret.

Virksomheden søger producenter af følgende produkter: oksekød, fjerkræ, kalvekød, svinekød, frugt, grøntsager, mælk, pasta, krydderier, saucer, emballage til færdigvarer og spydpinde.
Partneren skal have erfaring inden for fødevaresektoren og logistikken. Virksomheden vil distribuere produkter for den danske partner på det belgiske marked.

Yderligere informationer:
Hvis det kunne have interesse og i gerne vil vide mere, så kontakt Martin Hansen fra Nord Danmarks EU-konto på mqh@ndeu.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.036