23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Søger præ-diagnostisk sundhedspleje software, som anvender elektronisk stetoskop lydsignal

Spank producent af medicinalapparater har udviklet en smart elektronisk stetoskop. De søger en partner til at udvikle software, der kan tolke patologier gennem stetoskopets lydsignal for at minimere diagnose tvivl.

Virksomheden er specialiseret i forskning og udvikling af informationsteknologi til at producere medicinske og veterinære apparater med høj målenøjagtighed, som er forbundet til de nyeste mobile teknologier.

De har udviklet den første elektroniske stetoskop, som er i stand til at fortolke data, ved hjælp af præ-diagnostisk værktøj, der sammenligner data med normale mønstre og afslører unormale mønstre ved en alarm, og generere en elektronisk rapport. Målet med dette system vil være at hjælpe fagfolk i deres diagnose give dem støtte til større nøjagtighed. Den registrerede data kan aflæses på tablets, smartphones og pc’er.
Udfordring er at stetoskopet endnu ikke er forsynet med intelligent software og algoritme baseret præ-diagnostik til at hjælpe fagfolk i deres diagnose proces. Virksomheden er derfor på udkig efter partnere i medicinalsektoren (virksomheder, universiteter og forskningsinstitutioner), som er interesseret i at udvikle en sådan type software. Potentielle partnere bør være interesseret i et teknisk samarbejde eller en licensaftale.

 

For yderligere information kontakt:

Stephanie Tønner

South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047