23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovative sundhedspleje koncepter i testfasen søges

Tjekkisk virksomhed inden for medicinalsektoren søger forskere, universiteter og små virksomheder som udvikler innovativt medicinalt udstyr, lægemidler og aktive ingredienser.

Virksomheden fungerer som et væksthus, der tilbyder en bred vifte af tjenester samt støtte til at få innovative produkter, der er i testfasen, på markedet. Virksomheden søger partnere til produktionsaftale, teknisk samarbejdsaftale eller licensaftale.
De har været involveret i forskning, udvikling og bioteknologisk produktion af aktive ingredienser til den farmaceutiske industri i over 25 år.

Virksomheden har grundlagt væksthuse for at fremme innovationsprocessen og teknologioverførsel inden for sundhedsområdet. Væksthuset fungerer som en investor, der hjælper med at udvikle produktet og stiller laboratorier til rådighed der er fuldt udstyret med renrum, og fabrikker der er certificerede til farmaceutisk produktion. Tjenesten omfatter færdiggørelse af forskning, pilottest, produktion, planlægning, administration og evaluering af (præ) klinisk afprøvning, produkt certificering og registrering, samt markedsføring og salgssupport med mulighed for at bruge de etablerede distributionskanaler. Alle aktiviteter er leveret af erfarne medarbejdere med dyb viden på området.

For yderligere informationer kontakt:

Stephanie Tønner

South Denmark European Office // Enterprise Europe Network
Forskerparken 10, 5230 Odense M
Mob.: + 45 31 63 69 16
E-mail: stagiaire5@southdenmark.be
Web: www.southdenmark.be // [www.enterprise-europe.dk]www.enterprise-europe.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047