23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mitsubishi Logisnext Europe integrerer koncernen yderligere

Mitsubishi Logisnext Europe (MLE), medlem af den globale Mitsubishi Logisnext Group, fremskynder optimeringen af deres løsninger inden for materialehåndtering og logistikløsninger gennem yderligere gruppeintegration i Europa.

Pr. 1. april 2020 styrkes den eksisterende forretnings- og strategiperformance gennem etablering af en operationel ledelse, der dækker alle kanaler og brands med forretning og salg- og servicefunktioner med hovedkontor i Almere, Holland.

Den fortsatte forbedring af MLE’s konkurrencedygtige produkter og løsninger sikres igennem koncernoptimering i produktporteføljen, omkostninger og produktionseffektivitet ved et øget samarbejde og synergier mellem de tre forsyningsenheder i Europa. Disse ændringer indebærer at alle tre enheder vil bære navnene ”Mitsubishi Logisnext Europe”.

Den eksisterende ”multibrand” strategi fortsætter. Der bygges videre på Mitsubishi Forklift Trucks, Cat® Lift Trucks, UniCarriers, Rocla og TCM for at maksimere markedsdækningen og forstærke kundeværdigenereringen igennem fokus på produkternes livscyklus.

I den kommende periode vil alle de lokalt-ejede datterselskaber inden for MLE ændre deres navne for at bære firmaets ”Logisnext”-navn.

Som følge af ovennævnte transformation er de nuværende europæiske ledelsesstrukturer af Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe og UniCarrieres Europe integreret i Mitsubishi Logisnext Europe strukturen.

Hiroyuki Shimma, President of Mitsubishi Logisnext Europe B.V., siger:
“By establishing an integrated Mitsubishi Logisnext Europe management and supply chain structure we strengthen the customer value creation and advance the global position of Mitsubishi Logisnext.”

Om Mitsubishi Logisnext Europe
Mitsubishi Logisnext Europe (MLE), medlem af den globale Mitsubishi Logisnext Group, blev etableret d. 1. april 2018 som den øverste enhed i Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe-gruppen og UniCarriers Europe-gruppen. Koncernen dækker markederne i Europa, SNG, Mellemøsten og Afrika med egne datterselskaber i 10 lande samt forhandlernetværk. Produktionen og udviklingen er placeret i Finland, Spanien og Sverige.

Mitsubishi Forklift Trucks - Logisnext Denmark A/S
Greve Main 19
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25019946
P nummer: 1003013788

Send til en kollega

0.048