23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Management Buyout

MULTIVAC sælger sin aktiemajoritet i Trimaster Oy

MULTIVAC selskabet Trimaster Oy, som ligger i den finske by Tampere, er blevet solgt med virkning fra 1. november 2020 som et management buyout under ledelse af Leo Johansson. Hvad angår alle automations- og linieprojekter, vil MULTIVAC datterselskaberne som hidtil samarbejde med Trimaster og tilbyde kunderne virksomhedens løsninger. 

“Vi besluttede os for et salg, fordi vi er overbeviste om, at Trimaster har bedre markedsmuligheder med en mere lokal tilgang og uden de begrænsninger en stor organisation kan indebære” forklarer Christian Traumann, Group President i MULTIVAC. 

Som en konsekvens af salget vil Kimmo Vesterinen, fabrikschef i Trimaster blive en del af MULTIVAC Finland, hvor han i først omgang vil fungere som stedfortræder for den nuværende adm. direktør, Esa Harju, indtil han indtager den ledende rolle hos MULTIVAC Finland, når Esa Harju træder tilbage. Han vil desuden supportere MULTIVAC datterselskaberne med food-, medical- og consumerløsninger (FMCS) i samarbejde med Trimaster. Og sidst men ikke mindst vil han som bestyrelsesmedlem fortsat repræsentere MULTIVACs interesser i Trimaster. 

Med mere end 20 års erfaring inden for automatisering leverer Trimaster turnkey-løsninger til sine kunder. Typiske applikationer er plukkeudstyr, palletering og end-of-line pakkeløsninger samt båndsystemer til produkttransport.

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.063