23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vintertid er simretid

Karsten Bøttker, konceptchef i Dagrofa Foodservice, er gået i køkkenet for at trylle med skæve udskæringer fra, der er perfekte at bruge til simremad.

Karsten Bøttker, konceptchef i Dagrofa Foodservice, har en forkærlighed for simreretter og skæve udskæringer.

Han fortæller:

"Der er flere årsager til, hvorfor man skal fokusere mere på de skæve udskæringer. For det første giver det rigtig god mening at bruge hele dyret, så der ikke er noget kød, som går til spilde. Det budskab skal vi være med til at udbrede i de professionelle køkkener. For det andet er de skæve udskæringer oftest de mest smagfulde."

 Karsten Bøttker uddyber:

“Der er for mig ingen tvivl om at bryststykkerne, skanke og haler, alle tre udgør noget af det bedste, når det kommer til de skæve udskæringer. Bryststykkerne har allerede oplevet en genfødsel, og bliver heldigvis brugt til andet end bacon og gule ærter. Her er det særligt det asiatiske køkken, der har vist vejen for disse udskæringer. I min verden kommer noget af det bedste kød fra de hjemlige, danske egne, fra vores egen specialist Grambogård.”

Se Karstens opskrifter med kød fra Grambogård og få inspiration til at bruge de skæve udskæringer i dit køkken her: https://dgfs.dk/nyheder/smag-noerderi/vintertid-er-simretid/

Foto: Martin Kaufmann

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063