23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du opgradere til Dynamics 365 FO?

Torsdag den 9. marts kl. 10:00 afholder TrueCommerce et webinar til dig, der skal opgradere til Dynamics 365 FO og samtidig gerne vil effektivisere dine forretningsprocesser.

I øjeblikket er der mange virksomheder, som enten har opgraderet eller i nærmeste fremtid står overfor at skulle opgradere deres ERP-system til en cloudbaseret løsning.

En  opgradering giver ofte anledning til at kigge ind i virksomhedens forretningsprocesser samtidig. Hvor kan der optimeres og effektiviseres?

I det daglige kan der bruges meget tid på manuelle processer såsom at udveksle dokumenter med sine samhandelspartnere – herunder kunder og leverandører.

En god idé, når du gerne vil optimere dine processer, er at kigge ind i at digitalisere og automatisere udvekslingen af forretningsdokumenterne. Dette kan foregå gennem en EDI-integration til ERP-systemet.

Med EDI – eller Electronic Data Interchange – kan du nemt, hurtigt og korrekt udveksle vigtige forretningsdokumenter med dine samhandelspartnere automatisk. Det kan f.eks. være dokumenter såsom ordrer, ordrebekræftelser, følgesedler og fakturaer.

EDI er særligt relevant for grossister og producenter samt andre virksomheder, der leverer en fast volumen af varer til deres kunder og dermed er afhængige af en korrekt og strømlinet modtagelse og håndtering af forretningskritiske dokumenter såsom ordrer. 

Vil du gerne blive klogere på EDI til Dynamics 365 Finance & Operations på blot 30 minutter, så holder TrueCommerce et webinar torsdag den 9. marts kl. 10:00 – 10:30.

Webinaret sætter fokus på:

  • Opgradering til Dynamics 365 Finance & Operations
  • Hvorfor EDI bør tænkes ind som en naturlig del af ERP-opgraderingsprojektet
  • Hvad TrueCommerce kan tilbyde
  • Den typiske EDI-implementeringsproces
  • Kort demo i Dynamics 365 Finance & Operations


Tilmeld dig webinaret EDI til Dynamics 365 Finance & Operations her.

Kan du ikke deltage? Tilmeld dig webinaret alligevel, så sender vi optagelsen til dig efter!

Du kan også hente TrueCommerces datasheet om EDI-integration til Dynamics 365 Finance & Operations her.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047