23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en producent skifter til emballage med genanvendt plast

IS-FRITT er en serie af effektive produkter mod islag og glatte veje. Nu, som en del af sin bæredygtighedsstrategi, har producenten bag kvalitetsmærket skiftet produktet over i en Berry Superfos emballage lavet med genbrugsplast (PCR).

IS-FRITT produkter mod glatte veje, fortove og pladser m.v. er en bestseller i bl.a. Sverige og Norge på grund af deres effektivitet og det faktum, at de ikke indeholder tilsætningsstoffer, der kan skade dyr og natur. For nylig besluttede Everbrand Sweden, producenten bag mærket, at det var tid til at se nærmere på emballageløsningen til IS-FRITT. CEO for Everbrand Alexander Axelsson siger:

“Et oplagt næste skridt i vores bæredygtighedsstrategi var at ændre materialesammensætningen for ​​de spande, vi bruger til IS-FRITT. Vores mål var at reducere brugen af ​​ny plastik til emballage og at benytte genanvendt materiale i stedet for, samtidig med at vi ville sikre, at vores emballager kan genanvendes igen, efter de er blevet brugt til IS-FRITT.”

"Vi startede med at drøfte mulighederne med vores mangeårige emballagepartner Berry Superfos. På den baggrund besluttede vi os for samme emballageløsning som før, men ændrede spandenes materialesammensætning til at omfatte 50 % genanvendt materiale (post-consumer recycled content, PCR). Derudover ændrede vi farven fra hvid til en elegant grå for at styrke emballagens særpræg."

En del af større sortiment med PCR

Spanden, som Everbrand bruger til IS-FRITT, hedder SuperLift® og er en del af Berry Superfos’ PCR-sortiment. Den omfatter forskellige spande i mange former og størrelser med op til 50 % genanvendt PCR-materiale som standard. Alle emballageløsningerne med PCR fra Berry Superfos indeholder kun ét materiale, nemlig polypropylen (PP), hvilket letter genanvendelse og cirkularitet.

"Vi har altid været meget tilfredse med SuperLift® spanden og var lettede over, at Berry Superfos er i stand til at levere den med genanvendt plast i materialeblandingen, så vi kunne beholde den spand. Den opfylder fuldt ud vores øvrige krav: den er iøjnefaldende, har høj kvalitet, er robust og stabelbar,” siger Alexander Axelsson.

Læs mere om PCR-sortimentet her.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.047