23948sdkhjf
Del siden
Annonce

E-fakturering og momsrapportering – hvorfor er det vigtigt for virksomheder, der opererer i Europa?

Elektronisk fakturering og momsrapportering er et populært emne blandt virksomheder med forretningsaktiviteter i flere lande i Europa – og med god grund.

Der er sket store forandringer inden for momsrapportering i Europa i løbet af de seneste år, og alt tyder på, at dette fortsætter. 

Vil du gerne vide mere om emnet? Så holder vi et webinar torsdag den 11. maj klokken 14.00. Her får du en vigtig update på elektronisk fakturering og momsrapportering i Europa. Tilmeld dig webinaret om elektronisk fakturering og momsrapportering i Europa her.

Elektronisk fakturering i Europa

Elektronisk fakturering, eller e-fakturering, er en måde hvorpå, man kan sende og modtage regninger elektronisk. Der er mange fordele ved at sende og modtage sine fakturaer og andre forretningsdokumenter elektronisk. Virksomheder sparer tid og ressourcer, da de ikke længere skal indtaste data manuelt. Samtidig minimeres risikoen for de fejl, der kan opstå, når data skal indtastes og behandles manuelt. Dette øger effektiviteten og hastigheden, hvilket forbedrer datakvaliteten og oplevelsen for både kunder og leverandører.

Grunden til at elektronisk fakturering bliver mere populært i Europa er, at flere lande vælger at indføre krav om elektronisk fakturering. Kravene kan være komplekse og variere fra land til land. Når man har forretningsaktiviteter i andre lande, kan man blive mødt med krav om, at man skal sende sine fakturaer forbi det pågældende lands godkendelsesportal - dette kaldes Continuous Transaction Controls (CTC). CTC handler om, at fakturaen skal godkendes og registreres med bl.a. momsbeløb af de lokale myndigheder, før den kan sendes videre til modtageren. Læs mere om Continuous Transaction Controls (CTC).

Hvis et land har indført CTC, skal fakturaer og momsrapporteringer altid sendes elektronisk. Dette er også en af grundene til, at elektronisk fakturering bliver mere populært i Europa, da flere lande planlægger at indføre CTC…..

LÆS HELE BLOGINDLÆGGET OM E-FAKTURERING OG MOMSRAPPORTERING HER.

I blogindlægget kan du få besvaret spørgsmål som "hvad er fremtiden for elektronisk fakturering og momsrapportering i Europa?" og "hvem er dette vigtigt for?"

Hos TrueCommerce er vi eksperter i elektronisk samhandel, og vi har mere end 30 års erfaring. Med vores EDI-løsning får du en effektiv og præcis udveksling af elektroniske fakturaer. Samtidig sikrer vi, at din virksomhed lever op til nyeste e-faktureringsregler, og at din virksomheds e-fakturaer bliver godkendt af de lokale skattemyndigheder.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.032