23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på produktudvikling, processer og kvalitetssikring

Door System er inde i en meget positiv udvikling og styrker nu organisationen yderligere med udviklingsingeniør, kvalitetskoordinator og projektleder.

Door System har ansat tre skarpe profiler, der skal styrke organisationen yderligere og være med til at sikre, at vi fastholder og udbygger vores position inden for fødevare- og medicinalindustrien og detailhandlen. 

Liubava Znova er ansat som udviklingsingeniør og skal arbejde med udvikling af dørløsninger og optimering af produkter og processer. Liubava har de seneste 8 år arbejdet som udviklingsingeniør hos Agro Intelligence, hvor hun stod for udvikling af en selvkørende landbrugsværktøjsbærer-maskine. Liubava er fra Ukraine og har boet i Danmark i 10 år. Liubava er uddannet som maskiningeniør fra Poltava State Agrarian Academy i Ukraine.

Keth Lykke Grimstrup er ansat som kvalitetskoordinator og skal varetage opgaver omkring kvalitetssikring af virksomhedens døre og porte. Keth får ansvar for kvalitetsstyringssystemet, behandling og afrapportering af interne afvigelser, udarbejdelse af instruktioner samt udførelse af interne audits med DBI. Keth er uddannet ingeniør og har arbejdet med kvalitetssikring i mange år, blandt andet som kvalitetsingeniør hos Vestas.

Jan Dörig er ansat som projektleder i service- og montageafdelingen, hvor han skal varetage styring af større projekter. Jan skal planlægge og koordinere projektforløbene og være bindeled mellem kunder, salg, PTA og montageteam. En stor del af tiden vil Jan være ude på byggepladserne. Jan er oprindelig uddannet tømrer og har senere uddannet sig til ingeniør inden for energi og miljø.

Et stort velkommen til Liubava, Keth og Jan.

Se Liubava Znovas, Keth Lykke Grimstrups og Jan Dörigs kontaktinformationer her: https://www.doorsystem.dk/kontakt/kontaktpersoner/

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Kontaktperson

KA
Kim Aschenberg
Marketing
+45 40829778 ka@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.047