23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dagrofa Foodservice støtter fremtidens stjernekokke

Landets skarpeste kokkeelever dyster den 11. juni imod hinanden i BMW Masters Talent, og Dagrofa Foodservice er med som partner på konkurrencen

Den 11. juni skal landets dygtigste kokkeelever dyste imod hinanden i talentkonkurrencen BMW Masters Talent.

Der er fem deltagerhold i konkurrencen, der hver består af to talentfulde kokkeelever. Deltagerne skal fremstille vegetariske fingerfood ud fra en række foruddefineret råvarer.

Det er bl.a. Oluf Brønnum & Co A/S og BMW Jan Nygaard, der står bag konkurrencen og som noget nyt, så er Dagrofa Foodservice også med som partner.

Karsten Bøttker, konceptchef i Dagrofa Foodservice, siger:

- Det er helt oplagt for os i Dagrofa Foodservice at være med som partner. Vi vil gerne vil være med til at sikre, at den næste generation af gastronomiske talenter bliver endnu dygtigere til deres fag.

Han fortsætter:

- BMW Masters Talent er et nyt koncept, og det er fedt, at vi som partner kan være med til at gøre en forskel. Blandt partnerne er der en gensidig lyst til at investere i udviklingen af fremtidens kokke og de danske køkkener. Jeg er virkelig glad for, at vi på den måde er med til at sætte den gastronomiske dagsorden!

Talentkonkurrencen er en del af BMW Masters Food Festival, som bl.a. samler gourmetudstillere indenfor alle afkroge af gastronomiens verden.

Læs mere arrangementet, der afholdes i BMW Experience Center i Lyngby her: https://www.jan-nygaard.dk/pages/masters

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Kontaktperson

LHBF
Lars Hall Bæk Farsøe
lar@dgfs.dk

Send til en kollega

0.047