23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dagrofa Foodservice inviterer til Jule- og Salgsmesse i Vejle

Den 19. september afholder Dagrofa Foodservice for første gang Jule- og Salgsmesse, og det sker i DGI Huset i Vejle. Sammen med vores leverandører byder vi på faglig inspiration, attraktive priser på julesortimentet og masser af julestemning.

For første gang nogensinde inviterer Dagrofa Foodservice til Jule-og Salgsmesse, og arrangementet finder sted i DGI Huset i Vejle i tidsrummet 10:00-16:00 den 19. september.

Her vil der være rig mulighed for at møde vores egne specialister og eksterne leverandører, som disker op med skarpe priser på julesortimentet og inspiration til dette års jule- og nytårsmenuer.

En af tovholderne på messen er Kim Kofoed, Sales Development Manager i Dagrofa Foodservice, og han ser frem et arrangement, hvor julestemningen er helt i top:

- Før vi ved af det, så er det jul igen, og højtiden har stor betydning for, hvordan de professionelle køkkener sammensætter deres menuer. Derfor har vi i år planlagt en dedikeret julemesse, hvor vi sammen med vores leverandører først og fremmest har fokus på faglig inspiration og attraktive julepriser. Der bliver god mulighed for at netværke og med et messevenue, der er pyntet festligt op til jul, så er jeg sikker på, at det nok skal blive et brag af et arrangement.  

Udover brændte mandler, gløgg og æbleskiver vil udstillerne medbringe lækre smagsprøver fra deres sortimenter.

Det er gratis at deltage, og du booker din billet via dette link: https://event.it/dagrofa/event/izviru

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Kontaktperson

LHBF
Lars Hall Bæk Farsøe
lar@dgfs.dk

Send til en kollega

0.031