23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Whitepaper: What Is VAT in the Digital Age (ViDA) and How Does it Impact My Business?

Bliv klogere på ViDA og den potentielle påvirkning det kan have for din virksomhed.

Fra det øjeblik, hvor den Europæiske Kommission annoncerede sit forslag om lovgivningsmæssige ændringer i forhold til initiativet 'VAT in the Digital Age' (ViDA), er der kommet mange spørgsmål fra virksomheder, der gerne vil vide mere om forslaget og hvilke konsekvenser det vil have for deres virksomhedsaktiviteter på både kort og lang sigt.

'VAT in the Digital Age' (ViDA) er en betegnelse, der refererer til en række initiativer og ændringer i forhold til moms (VAT på engelsk) i den digitale tidsalder. Dette initiativ har til formål at modernisere momslovgivningen.

Der foregår meget svindel i forbindelse med momsinddrivelse og beskatning.

ViDA-initiativerne kan variere fra land til land og fra område til område, men fælles for dem alle er ønsket om at opdatere momsreglerne, øge gennemsigtigheden og effektiviteten i momsinddrivelsen samt sikre, at digitale tjenester og transaktioner beskattes korrekt.

Det er vigtigt at bemærke, at detaljerne og omfanget af ViDA-initiativerne kan ændre sig over tid, da de er afhængige af politiske beslutninger og udviklingen inden for digital økonomi og teknologi.

I dette whitepaper vil vi gennemgå årsagerne bag ViDA og den potentielle påvirkning for din virksomhed, baseret på observationer fra flere branchekendere og kilder.

Hent whitepaperet om 'VAT in the Digital Age' (ViDA) her.

Hvis du vil vide mere om emnet kan du også tilmelde dig vores inspirationsdag d. 7. november. Her giver vi blandt andet den seneste update på e-fakturering & momsrapportering i Europa, herunder udviklingen generelt samt en status på udvalgte europæiske lande.

Der vil også være mange andre spændende indlæg, lækker mad og tid til at netværke med andre inden for branchen. Inspirationsdag er for alle med interesse for EDI og elektronisk samhandel.

Læs mere og tilmeld dig her.

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores webinar torsdag d. 21. september, hvor du får den seneste opdatering om momsrapportering i Europa.

Tilmeld dig webinaret her.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047