23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Svensk virksomhed søger innovative produkter inden for indhegning og områdebeskyttelse

En virksomhed fra det sydlige Sverige, der tilbyder løsninger til indhegning og områdebeskyttelse, søger nye leverandører af innovative produkter. Virksomheden leverer løsninger inden for indehegning og områdebeskyttelse til forskellige formål som villahaver, dyr, gårde, industri, jernbane og vej osv. Virksomheden stræber efter at være på forkant og tilbyde sine kunder de mest innovative løsninger på markedet. Derfor søger de nye leverandører med innovative produkter, der ligger tæt på deres kerneforretning, og som bruges i landbrug og gartnerier.

I over 35 år har den svenske virksomhed sørget for en mere sikker og tryg tilværelse for mennesker og dyr. Den nuværende portefølje består af løsninger fra forskellige brands til bl.a. villaer og haver, dyr og gårde, industrier, jernbane og vej, skov og dyreliv, frugtplantager osv. Produktporteføljen består af produkter som havehegn og sikkerhedshegn, støjbarrierer, porte og net.

Den konstante stræben efter at være på forkant og tilbyde deres kunder innovative løsninger har skabt et ønske om at finde nye leverandører. Den svenske virksomhed er primært interesseret i at finde nye produkter, der ligger tæt på dens kerneforretning, men er åben over for nye innovative forslag inden for dens forretningsområde.

Helt konkret søger virksomheden:

- Innovative produkter, der kan supplere dens produktportefølje inden for hegn og områdebeskyttelse.
- Leverandører, der ønsker at komme ind på det svenske marked gennem en pålidelig partner.

Den søgte partner bør:

- Være producent af produkter inden for hegn og områdebeskyttelse til brug i landbrug og gartneri
- Tilbyde eneret på produkter, som ikke findes på det skandinaviske marked

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

MSJ

Send til en kollega

0.047