23948sdkhjf
Del siden
Annonce

0,454% af de danske virksomheder har Bisnodes sølvdiplom for højeste kreditværdighed

...og DAN-doors er en af dem.

Hvorfor er det vigtigt?

Det er vigtigt, fordi det sender et klart signal om DAN-doors som en solid og ansvarlig samarbejdspartner i byggebranchen. 

Sølvdiplomet fra Bisnode er bevis på, at DAN-doors har et stærkt økonomisk fundament. Ifølge CEO Amdi Simon Kjærgaard er dette fundament afgørende for at realisere visionen om, at DAN-doors skal være kundernes foretrukne leverandør af døre og porte.

"Vi er midt i en spændende udviklingsproces, hvor vi finpudser vores eksisterende løsninger og udtænker nye koncepter, der kan imødekomme kundernes fremtidige behov. Samtidig lægger vi vægt på at være smidige og fleksible, og det er vores mål at være vores kunders bedste samarbejdspartner og hjælpe dem med at gøre deres arbejdsliv lettere," siger han med et smil.

Når DAN-doors år efter år bliver tildelt den højeste kreditværdighed, er det ikke bare et "stempel på papiret". Det er et tegn på  dedikation til at skabe solide partnerskaber og levere de bedste løsninger til kunderne, og det er det økonomiske power-up, der giver DAN-doors mulighed for at fortsætte med at udvikle og producere de kvalitetsløsninger, de er kendt for.

Hvordan kan DAN-doors hjælpe dig?

Skriv en mail til dd@dan-doors.dk eller ring på 87 93 87 00 og få en dialog om, hvilken løsning DAN-doors anbefaler til jeres projekt/opgave.

Læs mere om DAN-doors på hjemmesiden dan-doors.dk

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.062