23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FRITCSH og MULTIVAC er et stærkt team

FRITSCH har været synonym med bageriteknik og -teknologi i Tyskland i mere end 90 år. Med de højeste kvalitetsstandarder, innovation, skræddersyede løsninger og den bedste service tilbyder FRITSCH alt, hvad håndværksbageren og industrien har brug for til at fremstille førsteklasses bageriprodukter.

Tilbage i 2019 blev FRITSCH en del af MULTIVAC, og det er et rigtigt godt match. Vi kan levere alt fra små rulleborde til de helt store industrilinjer. ”Vi har mange glade og tilfredse danske kunder i bageri-sektoren, som har glæde af udstyr fra FRITSCH og MULTIVAC,” fortæller Area Sales Manager Søren Lund Nørgaard. 

FRITSCH er producent af udstyr til alle facetter inden for dejforarbejdning. De arbejder perfekt sammen med MULTIVAC-pakkelinjer, der emballerer selv følsomt bagværk og dejprodukter skånsomt og sikkert og forlænger holdbarheden.

Eneforhandling af FRITSCH 
”Vi har eneforhandling af FRITSCH i Danmark og står klar til at hjælpe kunderne med både rådgivning, salg og service,” siger Søren. ”Jeg har tidligere betjent kunder både i detail og industrien. Fremover vil mit fokus primært være på industrien, mens mine kolleger Alex Hansen og Henrik Krogh Jørgensen primært vil samarbejde med vores håndværksbager-kunder.”

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047