23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tecsys' Grønne Shop fejrer Black Friday med stor rabat helt frem jul

I en tid, hvor hver øre tæller, er Tecsys klar med et tilbud, der lyser op i den mørke vintertid. I anledning af Black Friday tilbyder Tecsys en rabat på hele 20 % på alt istandsat hardware i deres Grønne Shop. Og det bedste? Dette tilbud strækker sig helt frem til jul, så kunderne har masser af tid til at finde det helt rigtige udstyr til deres behov.

Tecsys' Grønne Shop er kendt for sit brede udvalg af kvalitets istandsat hardware til lager og logistik. Fra robuste scannere og effektive printere til pålidelige håndterminaler - her finder du alt, hvad du behøver for at holde din virksomheds supply chain i topform. Og med 20 % rabat er det den perfekte mulighed for at opgradere eller udvide din virksomheds udstyr, uden at det går ud over budgettet.

Det er ikke kun din økonomi, der drager fordel af Tecsys' Black Friday-tilbud. Ved at vælge istandsat hardware fra den Grønne Shop bidrager du også til en mere bæredygtig fremtid. Genbrug og genanvendelse af hardware er et skridt mod en mere miljøvenlig virksomhedspraksis, som reducerer elektronisk affald og sparer værdifulde ressourcer.

Denne særlige rabat er Tecsys' måde at takke deres kunder på og samtidig fremme bæredygtighed i IT-branchen. Uanset om du er lagerchef, direktør eller økonomichef, er dette tilbud en unik chance for at gøre en god handel og samtidig tage et grønt skridt for din virksomhed.

Så hvorfor vente? Udforsk Tecsys' Grønne Shop i dag og udnyt denne fantastiske mulighed til at modernisere dit lager, kontor eller datacenter med kvalitets istandsat hardware. Husk, tilbuddet varer indtil jul, men det er altid bedst at handle tidligt for at sikre de bedste valgmuligheder.

Se udvalget på: https://tecsys.dk/refurbished-hardware/

Tecsys ønsker alle en glædelig, grøn og økonomisk fordelagtig højtidsæson!

Tecsys A/S
Stationsparken 25
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18195496
P nummer: 1001450996

Kontaktperson

Natalia Tjelum Henriks
Marketing Manager
+45 88335704 DK-marketing@tecsys.com

Send til en kollega

0.046