23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nem adgang til produkter med Silcofas webshop

Hos Silcofa er hele vores forretning bygget på faglighed og ekspertise. Siden 1972 har vi haft en vision om at være markedets foretrukne leverandør af silikone, teflon og procesbånd, og derfor har vi skabt vores webshop, hvor du eller din virksomhed finder vores mest populære produkter. Læs med her og bliv klogere.

En ekstra service for kunderne
Silcofas webshop blev skabt som en ekstra service for vores kunder. Denne digitale platform giver kunderne lejlighed til hurtigt og nemt at browse gennem et udvalg af standardprodukter, der er tilgængelige på markedet. Denne tilgang afspejler vores forpligtelse til at imødekomme kundernes behov på en bekvem og effektiv måde.

Let adgang til standardprodukter
Vores webshop præsenterer et stort udvalg af standardprodukter, der let kan tilgås via hjemmesiden. For dig eller din virksomhed er det nemt at finde præcis, hvad I leder efter uden besvær. Sortimentet spænder over produkter, der dækker forskellige behov og anvendelsesområder, herunder silikone, teflon og meget andet. Her er der mulighed for at betale både med kort eller bede om en faktura. 

Personlig assistance ved behov
Selvom webshoppen giver dig eller din virksomhed mulighed for at udforske og købe produkter på egen hånd, understreger vi hos Silcofa vigtigheden af personlig hjælp. Det er altid muligt at kontakte os, hvis du ikke kan finde de specifikke mål eller produkter, som du søger. Vi forstår, at en standardløsning ikke altid er tilstrækkeligt, så derfor tilbyder vi altid den nødvendige vejledning, så kunden får fuld kontrol. Læs mere om vores rådgivning og skræddersyede løsninger lige her

En verden af muligheder
Vores webshop viser vores stræben efter at skabe en holistisk oplevelse, der går ud over blot at tilbyde produkter. Vi ønsker at være en pålidelig partner for vores kunder og vi forstår vigtigheden i at lytte til specifikke krav og behov uden at gå på kompromis med kvalitet. Besøg https://silcofa.shop/ for at udforske det brede udvalg af produkter. 

 

SILCOFA ApS
Stamholmen 193 E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89929814
P nummer: 1002829669

Kontaktperson

Lars Monberg
Adm.direktør / Indehaver
+45 20424761 lmo@silcofa.dk

Send til en kollega

0.048