23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Salgsarbejde for andre fødevarevirksomheder

Falengreen skaber og fastholder gode relationer til kunderne og hjælper forskellige fødevarevirksomheder med forskellige services.

Falengreen hjælper fødevare- og drikkevarevirksomheder med forskellige services. Det er vigtigt for os at have en god relation som sørger for et godt salg i Norden og med specielt fokus på Danmark. Vi arbejder for, at varen er på hylden både i convenience, dagligvarebutikkerne og hos foodservice-aktørerne,

Vi har ikke kun fokus på salget, men sørger også for at optimere på logistikken, har en dejlig smilende kundeserviceafdeling og ordrekoordinering samt marketing, der kan løse både stort og småt. 
Vi tilbyder en salgsydelse til fødevarevirksomheder, der ikke har behov for egen fuldtidsansættelse af salgsfolk, herunder både KAM og salgskonsulenter. Vi har kontakten til indkøbsafdelingerne hos alle aktørerne og sørger for præsentation og taletid. Derudover er vi allerede oprettet som leverandør, hvilket gør fakturering nem.
Falengreen tilbyder Key Account Management, Backoffice og salgskonsulenter på både foodservice og i detail. Vi har en kvalitetsafdeling, der kan hjælpe; der er mulighed for logistikoptimering og vi har muligheder for at hjælpe med grafisk arbejde og marketing. 

Står du og mangler en styrke af salgskonsulenter, så kontakt Steffen Østergaard.

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19944077
P nummer: 1004115987

Kontaktperson

SRØ
Steffen R. Østergaard
Business Unit Manager
+45 87817610 SRO@falengreen.com

Send til en kollega

0.047