23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Søger din virksomhed støtte til energieffektivisering? Ansøg om op til 10.000 EUR.

For at understøtte den grønne omstilling i danske virksomheder og sikre en bred energieffektivisering på tværs af Europa kan små og mellemstore virksomheder nu søge om op til 10.000 EUR til at forbedre deres energieffektivitet gennem EU-projektet EENergy.

Puljen, der åbner den 1. februar 2024, er på i alt 9 millioner EUR og bliver uddelt som 900+ tilskud til små og mellemstore virksomheder i hele Europa til at gennemføre investeringer i udstyr, rådgivning eller uddannelse, der vil forbedre deres samlede energiforbrug med mindst 5%. Hver virksomhed kan ansøge om maksimalt 10.000 EUR i tilskud med 100 % finansiering.

- Formålet med EENergy er at hjælpe virksomheder til at nedbringe deres energiforbrug. På den måde kan vi både bidrage til at styrke virksomhedernes økonomi, Europas energisikkerhed og vores samlede klima. Med dette må for øje, er det ambitionen at gøre processen så simpel og værdifuld som overhovedet muligt, udtaler International Virksomhedskonsulent Steffen Helledie fra NordDanmarks EU-Kontor.

EENergy gennemføres i samarbejde med Enterprise Europe Networks bæredygtighedstjenester under EUs Single Market-program. Enterprise Europe Network Danmark står i spidsen for at udrulle EENergy.

For at kunne søge tilskuddet skal man som virksomhed have foretaget en EENergy Assesment med en Enterprise Europe Network Bæredygtighedskonsulent.

Bliv kontaktet af en Bæredygtighedskonsulent - Udfyld formularen her

Yderligere information:
Kontakt International virksomhedskonsulent Steffen Helledie fra NordDanmarks EU-Kontor på tlf. 6188 0059 eller sth@ndeu.dk for mere information.

Læs mere og ansøg via www.eenergy-project.eu

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

SH
Steffen Helledie
International Virksomhedskonsulent
+45 6188 0059 sth@ndeu.dk

Send til en kollega

0.093