23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilbud til bygherrer/entreprenører, der leder efter aluminiumsvinduer, døre og facadeelementer

En estistk producent af aluminiumelementer, særligt vinduer, døre og de såkaldte "curtain walls" tilbyder sin service som underleverandør. Den estiske virksomhed hedder Glastop OÜ, og tilbyder fuld service med installation og montering af elementerne. De tilbyder ligeledes at levere flush-døre i metal. Virksomheden har i forvejen grene i Norge, Finland og Island og har 5+ års erfaring med installering i nordiske lande. De samarbejder desuden med en lang række store virksomheder i Estland.

Den estiske virksomhed, Glastop OÜ leder efter kontakt til:

- Entreprenører og bygherrer, som er interesserede i underleverandører, der kan levere/producere aluminiumsgardinvægge, vinduer og døre. 
- Entreprenører og bygherrer, som er interesserede i underleverandører, der kan levere/producere flugtende metaldøre.

Deres produkter finder anvendelse i en bred række projekter - industrielle bygninger, hospitaler, shoppingcentre, lejligheder, private hjem, m.m. 

Glastop er officiel repræsentant for to af Europas største producenter af aluminiumsprofiler (Aliplast og Procural fra Polen), hvis produkter Glastop også bruger til deres produkter. 

Er du interesseret i en kontakt til Glastop eller har du spørgsmål? Kontakt International Projektkonsulent Maria Sofie Juhl fra Enterprise Europe Network på msj@ndeu.dk eller +45 6188 0018.

 

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

MSJ

Send til en kollega

0.046