23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED! Få konturskåret etiketter og klistermærker hos Avery!

Vi er glade for at annoncere lanceringen af vores nyskabende form for etiketter, som vil revolutionere jeres opfattelse af etiketter. Vores konturskårne etiketter tager traditionelle former som cirkler og firkanter til det næste niveau ved at følge nøje konturerne af dit design. Dette skaber en markant og iøjnefaldende effekt, der skiller sig ud på hylderne.

Vi er glade for at meddele, at vi netop har introduceret denne spændende nye form, der vil ændre måden, I tænker på etiketter. Vores konturskårne etiketter bryder grænserne for traditionelle former som cirkler og firkanter. De følger nøje konturen af dit design, hvilket giver en skarp og iøjnefaldende effekt, der skiller sig ud på hylderne.

Det bedste af det hele er, at vores skræddersyede størrelser og former ikke kommer med ekstra omkostninger. I kan nu få etiketter, der passer perfekt til jeres behov, uden at gå på kompromis med kvalitet eller budget.

Vi tror på, at vores konturskårne etiketter vil være et værdifuldt værktøj til at styrke jeres brandidentitet og differentiere jer på markedet. Så hvorfor begrænse sig til det sædvanlige, når I kan skille jer ud?

Fordele ved konturskåret etiketter:

  • Et snit, der følger formen på dit design
  • Leveres udskåret enkeltvis, på ark eller på rulle
  • Ideel som en salgsfremmende gave eller pakkefyld
  • Brugerdefinerede størrelser uden ekstra omkostninger

Besøg vores hjemmeside for at lære mere om vores printservice og hvordan I kan tilpasse jeres etiketter til at passe præcis til jeres behov.

Se mere om konturskåret etiketter her

Avery Nordic
Theilgaards Allé 4
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15512415
P nummer: 1018439081

Send til en kollega

0.032