23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom på kursus i gensekventering i forsommeren 2024

DTU Fødevareinstituttet udbyder to spændende kurser i gensekventering til ph.d.-studerende samt professionelle i fødevareindustrien og sundhedssektoren i forsommeren 2024

I slutningen af maj og begyndelsen af juni 2024 holder DTU Fødevareinstituttet to kurser i gensekventering på DTU Lyngby campus. Kurserne er for ph.d.-studerende samt fagpersoner i fødevare- og sundhedsindustrierne.

Mastering whole genome sequencing and metagenomics using Oxford nanopore long read Sequencing. Bench-lab training – 27. til 31. maj 2024

Der er tale om et specialdesignet kursus  i Oxford Nanopore Technologies (ONT), hvor du vil lære om ”long-read sequencing” – en teknik, der i øjeblikket forandrer genforskning og diagnostik. Kurset indeholder en minimal mængde teoretisk undervisning samt overvejende praktiske øvelser med det nyeste ONT-udstyr. På kurset får du hands-on erfaring med det nyeste udstyr og lærer teknikker, der spænder fra helgenomsekventering af bakterier til metagenomiske analyser af afføring.

Whole genome sequencing analysis for microbial diagnostic, identification and cluster analysis – 3. til 6. juni 2024

(Kurset ligger i naturlig forlængelse af det forrige kursus, men kan også tages som et selvstændigt forløb).

Kurset  handler om helgenomsekventering (WGS) – en afgørende teknik inden for både forskning og industri. Over fire intensive dage får du et dybere indblik i WGS's anvendelser, fra sporing af sygdomsudbrud og overvågning af antibiotikaresistens, til identifikation af patogener i fødevarer og foder. Kurset kombinerer teori med praktiske computerøvelser, så du både får forståelse for og praktisk erfaring med analyse af WGS-data.

Kurserne kan følges af fødevare- og sundhedsprofessionelle

Kurserne er for ph.d-studerende og professionelle i fødevare- og sundhedsbrancherne, uafhængigt af tidligere erfaring og baggrund.

Tilmelding og mere info

Mastering whole genome sequencing and metagenomics using Oxford nanopore long read Sequencing. Bench-lab training

Og

Whole genome sequencing analysis for microbial diagnostic, identification and cluster analysis

Begge kurser bliver holdt på engelsk og foregår på DTU Lyngby Campus.

DTU Fødevareinstituttet
Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30060946

Kontaktperson

LHK
Lene Hundborg Koss
lehk@food.dtu.dk

Send til en kollega

0.062