23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske butikker i udlandet slår rekord – og Danmark bliver rigere af det

Dansk Erhverv inviterer til konferencen "Danske Detailsucceser i Udlandet" den 25. april på Børsen.

På denne konference kan du lære af nogle af de bedste danske detaillister og opdage, hvordan de ekspanderer på den internationale detailscene - for dansk købmandskab vækster i udlandet i disse år. Faktisk slår antallet af danske butikker i udlandet rekord. Cirka 15.000 danskejede butikker findes der uden for Danmark, og det er en milepæl, der er værd at fejre. For når danske butikker åbner i udlandet, er det samtidig med til at øge interessen for Danmark og danske produkter blandt udenlandske forbrugere.

Det er ikke en succes der er kommet af sig selv, for der er store udfordringer forbundet med at ekspandere butikskoncepter uden for de danske grænser. Ikke alene skal man forholde sig til en helt anden kundekultur, det samme gør sig gældende for det personale, der skal ansættes til at drive de enkelte butikker. Derudover kræver det naturligvis dygtigt købmandskab at få omsat den betragtelige investering, det kræver at åbne butikker i udlandet, til en lønsom forretning.

At en lang række danske detailvirksomheder alligevel formår at trives og ekspandere under skarp konkurrence, er noget vi i Dansk Erhverv hylder, og vil sætte fokus på den 25. april. Her inviterer vi dig til at lære af de bedste i branchen, mens vi udforsker, hvordan danske virksomheder ekspanderer på den internationale detailscene.

Bliv inspireret af indsigter og strategier fra Salling Group, Flying Tiger Copenhagen og Les Deux, der alle har forskellige udgangspunkter, men har det til fælles at de har taget kampen op i udlandet om kundernes kunst.

Tilmeld dig her.

Dansk Erhverv
Børsen, Slotsholmsgade 1-3
1217 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43232010
P nummer: 1003073049

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046