23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Salgsagent eller distributør søges til patenterede, ergonomiske kontorstole fra Østrig

En østrigsk virksomhed søger en salgsagent eller distributør, til deres patenterede, klinisk testede og ergonomiske stole egnet til kontorbrug eller til brug i sundshedssektoren. Virksomheden har udviklet aktiv-dynamiske sæder og ergonomiske stole for at få mere bevægelse ind i hverdagen. Designet kan modvirke problemer som manglende bevægelse og dybtliggende lidelser i rygsøjlen og diskusområdet.

De patenterede og klinisk testede stole er sofistikerede sundhedsstole til den moderne arbejdsplads. Disse aktiv-dynamiske sadelstole er udviklet gennem mange år og kan spille en afgørende rolle i forebyggelsen af rygsmerter og diskusprolaps ved at introducere mere bevægelse i den daglige rutine.

Tekniske detaljer

De "aktive stole" er resultatet af en grundig undersøgelse af de udfordringer, der er forbundet med at sidde ned i længere tid, især på kontorer og i sundhedssektoren. De indeholder:

  • Pendularm på to akser
  • Bevægelserne er kontinuerligt afbalanceret mod midten
  • Let fremadhældning af sædet for at sidde oprejst
  • Ryglæn af gummi og glasfiber, som tilpasser sig ryggen
  • Justerbar sædedybde og ryglæn

Fordele

Virskomhedens 'ryg-træningsstole' repræsenterer en innovativ og avanceret løsning inden for siddemekanismer. Med en unik kombination af store bevægelser i underkroppen og en stabil kropsholdning tilbyder de en ny måde at sidde på.

Stolene er kendetegnet ved håndværk af høj kvalitet og brug af førsteklasses materialer, fremstillet i Tyskland. Tyske certificeringer som AGR (Aktion Gesunder Rücken => kampagne for sund ryg) og GS (geprüfte Sicherheit => testet sikkerhed) bekræfter deres kvalitet.

Et uafhængigt og randomiseret studie udført af FH Gesundheitsberufe (=> University of applied science for health professions) over et år, demonstrerer fordelene ved stolene. Herunder en gennemsnitlig smertereduktion på 66% og et fald i træthedsniveauer med gennemsnitligt 30% blandt smertepatienter.

De "aktive stole" er desuden beskyttet af patenter.

Salgsagent eller distributør i Danmark

Den innovative østrigske start-up leder efter salgsrepræsentanter og virksomheder med erfaring i distribution af kommercielle varer som møbler/ergonomiske stole. De søger også partnere, der leverer til sundhedsfaciliteter.

Partneren bør allerede have et eksisterende netværk af virksomheder, kunder eller specialforhandlere, som kan betjenes.

Den østrigske virksomhed tilbyder støtte til en potentiel partner, bl.a. i form af:

  • Behandling: De er åbne for at støtte forretningspartneren i behandlingen af leverancerne og levere de nødvendige dokumenter til udførelse af handelsaktiviteter.
  • Markedsføringssupport: Udover marketingsmateriale som brochurer og onlineannoncering, tilbyder de også strategisk rådgivning for at fremme salget af deres produkter optimalt.
  • Kundeservice: Effektiv kundeservice er afgørende for langsigtet succes, og derfor støtter de forretningspartnere med et dedikeret kundeserviceteam, der professionelt håndterer kundehenvendelser.

Hør mere

Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt Maria Juhl fra Enterprise Europe Network, som kan sætte dig i kontakt med virksomheden. 
Mail: msj@ndeu.dk
Tlf: +45 6188 0018

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

MSJ

Send til en kollega

0.032