23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UPS går i cloud – administrer den fra din smartphone

Det kan være krævende at vedligeholde virksomhedens UPS-systemer. Men ikke mindst nødvendigt. En ny banebrydende løsning fra Schneider Electric leverer den første cloudaktiverede UPS til IT-miljøer.

Enhver it-chef frygter uventet strømnedbrud. Derfor er en uafbrudt strømforsyning (UPS) alfa omega. Men hvad sker der, når IT-afdelingen ikke har mandskab eller tid til at vedligeholde og overvåge deres UPS løbende? Eller hvis der ikke er IT-personale på stedet? UPS-batterisvigt er altid uønsket, og især på det mest forretningskritiske udstyr, hvor nedbrud kan medføre katastrofale forretningsforsinkelser og økonomisk stab.
Men nu kan løsningen findes i medarbejdernes smartphones.

Verdens første
For at løse små- og mellemstore virksomheders UPS-udfordringer introducerer energigiganten Schneider Electric i dag den første cloud-aktiverede, uafbrudte strømforsyning (UPS) til IT-miljøer. Navnet er Smart-UPS™ med APC SmartConnect. Løsningen gør det muligt for virksomheder med begrænset IT-personale og ressourcer at holde trit med UPS-systemets sundhed. Og man skal bogstaveligt talt kun løfte en pegefinger. Via push-notifikationer på smartphonen fortæller systemet nemlig selv, når det har brug for vedligeholdelse eller udskiftning.

Intelligent strøm
Løsningen er en del af energivirksomhedens IoT-arkitektur, EcoStruxture, som gør det muligt at få data-drevet indsigt, der kan forenkle driften og vedligeholdelsen af IT-infrastrukturen ved hjælp af intelligent teknologi. Eksempelvis gennem forbedret performance og nem og tilgængelig fjernovervågning.

SmartConnect bruger Schneider Electrics cloud-aktiverede IoT-arkitektur til at:
• Indsamle og sende data om sundhed og status for en kundens UPS-enheder, herunder udskiftning af batterier, garantifornyelse og UPS-præstationsmeddelelser.
• Sikre en pålidelig, cloudbaseret webportal, hvor kunder kan se status for deres UPS fra enhver internetforbundet enhed.
• Sende skræddersyede, automatiske meddelelser, firmware-opdateringer og avanceret fejlfindingssupport via fjernovervågning.
• Sikre nem implementering. Ingen konfiguration er nødvendig, hvilket gør det nemt for selv ikke-tekniske brugere at installere Smart-UPS.

Også interessant for serviceudbydere
Den nye teknologi er ikke kun interessant for små og mellemstore virksomheder. Den giver også serviceudbydere nye kort på hånden. Nu kan de nemlig tilbyde deres kunder UPS-fjernovervågning i deres potfolio. SmartConnect er nem at integrere med kendte fjernovervågningsløsninger (RMM) som ConnectWise Automate og Kaseya eller via en mobil webportal, så serviceudbyderne kan administrere kundeporteføljer fra en enkelt platform. Det er faktisk så enkelt, så det ikke kræver kodning, SNMP-fælder eller softwareagenter.

Løsningen er tilgængelig i begyndelsen af 2018.

For mere information, besøg: https://smartconnect.apc.com/welcome

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.046