23948sdkhjf

Tre butikker inden for få kilometers afstand: Derfor giver det god mening for Normal-kæden

På fredag 19. maj åbner Normal-kæden butik nummer 499 og 500 i henholdsvis Jyllinge og Helsingør - og i sidstnævnte by indgår den nye butik i et snarligt trekløver, som detailkæden får etableret med en ny butik i Stengade også. 

Fakta om Normal

  • Normal har mere end 110 danske butikker
  • Sortimentet består af flere end 4000 varenumre inden for blandt andet hårpleje, hudpleje, husholdningsartikler, makeup, konfekture og drikkevarer
  • Normal åbnede sin første danske butik i april 2013
  • I dag består kæden af mere end 440 butikker i syv lande - snart udvider man også til Spanien
  • Kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år

Dermed får byen med tæt på 50.000 indbyggere tre butikker inden for kort afstand - og det er en helt bevidst strategi, fortæller Normals danske landechef, Lars Bjerring, til Helsingør Dagblad

- Det her er et scenarie, som vi har i flere byer. I Esbjerg har vi eksempelvis en butik svarende til den i Prøvestenscentret, som ligger uden for bykernen. Derudover har vi både en center- og en gådegadelokation. Det er det samme i Helsingør. Vi ser altså andre steder, at det giver mening at ramme kunderne på forskellige indkøbsmissioner, siger han. 

Normals administrerende direktør, Torben Mouritsen, har tidligere fortalt, at ambitionen for detailkæden er at runde 1000 butikker inden for en årrække. Blandt andet skal det lykkes ved at udvide til flere europæiske lande - herunder Spanien som Normal indtager i løbet af sommeren. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: detailbutikker
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.705