23948sdkhjf

Shoppingcenter og dagligvarebutik serverer gratis frokost til udsatte borgere

300 anretninger på en parkeringsplads. 

På fredag 26. maj løbet et arrangement for udsatte borgere i København og omegn af stablen - og shoppingcentret Fisketorvet og dagligvarebutikken Føtex står bag. 

Det skriver de i en pressemeddelelse. 

- Hos Fisketorvet vil vi være et mødested for alle i vores lokalområde. Det gælder også de udsatte københavnere. Derfor har vi arrangeret en hyggelig og lækker frokost, hvor vores lokale naboer og udsatte københavnere kan møde hinanden på en anden måde, end de normalt gør, siger Helle Garcia Korndal, der er Head of Commercial Management hos Fisketorvet. 

Det er i en pop-up-restaurant på parkeringspladsen ved Silvans vareudlevering, at arrangementet finder sted på fredag - og menuen står på frikadeller og flødekartofler, oplyser Føtex' varehuschef, Jimmy Andersen. 

- I Salling Group er vi rigtig glade for at kunne bidrage til arrangementet. Vi er klar på at skrue helt op for hyggen og glæder os til at forkæle de fremmødte gæster med lækker mad. Derfor håber vi også, at alle københavnere vil være med til at sprede rygtet, så vi kan give så mange gæster som muligt en god oplevelse, tilføjer han. 

Fisketorvet oplyser, at invitationen til fredagens event er åben for alle - hvad enten man føler sig udsat eller ønsker at møde sine udsatte naboer i lokalområdet. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: MAD
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.69