23948sdkhjf

Coop køber to kendte modemærker

IC Companys har solgt Jackpot og Cottonfield til Coop. De to brands vil fremover være nøglesten i Coop’s danske satsning på tekstilområdet i Kvickly.
IC Companys og Coop har i dag underskrevet en aftale, der sikrer Jackpot og Cottonfield en ny dansk ejer.

- Jackpot og Cottonfield har været en del af IC Companys familien fra koncernens begyndelse tilbage i 2001. I dag ejer IC Companys en lang række danske og internationale brands, og det har været en strategisk målsætning for os at forenkle og fokusere vores portefølje. Vi er derfor glade for at kunne meddele, at Jackpot og Cottonfield nu fortsætter hos en ny dedikeret ejer, Coop, hvor jeg ved, man ser frem til fortsat at udvikle de to kendte, danske mærker, siger IC Companys administrerende direktør Niels Mikkelsen.

Fra årsskiftet vil Jackpot og Cottonfield være med til at løfte tekstilafdelingerne i de cirka 80 Kvickly-varehuse rundt om i Danmark.

- Vores mål er at fastholde og udvikle mærkernes position som modebrands med stærkt image, høj kvalitet og konstant aktualitet. Vi ser samme udvikling på tekstilområdet som i dagligvarehandlen, hvor salget af bedre kvalitet flyttes fra specialbutikker til store butikker som Kvickly, hvor forbrugerne kommer i forvejen, udtaler Coop’s direktør for Nonfood, Jan Adolfsen.

Coop har købt retten til de to brandnavne af IC Companys og har desuden ønsket at få overført medarbejdere fra IC Companys inden for både design, produktion og sourcing. Jackpot og Cottonfield vil kunne købes i særlige ’branded areas’ i Kvickly-varehusene fra 1. januar 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125