23948sdkhjf

Sådan påvirker vedtægtsændring direktionen i Salling Group

En vedtægtsændring på bagkant af det længe annoncerede direktørskifte i Salling Group får en række konsekvenser for beslutningsmagten i toppen af detailkoncernen. 

Det skriver DetailWatch

Det er en justering i vedtægterne af et formelt juridisk mandat, der påvirker, hvem der kan tegne bindende, juridiske aftaler på vegne af Salling Group-selskabet. 

Tidligere besad både Per Bank - i rollen som administrerende direktør - og Anders Hagh - i rollen som finansdirektør - et mandat hver.

Men med Anders Haghs forfremmelse, er der nu ændret på topdirektionen, hvori der nu kun optræder én direktør - Anders Hagh som den nye administrerende direktør. 

Ændringen betyder helt konkret, at Anders Hagh skal have underskriftmæssigt selskab af mindst ét øvrigt medlem fra Salling Group-bestyrelsen for at kunne foretage ændringer i Salling Group-koncernen.

- En lignende ændring skete, da Anders for år tilbage blev indlemmet i direktion, således han også kunne tegne forretningen. Før den tid var vedtægterne, som de er ændret til nu, forklarer Jacob Krogsgaard Nielsen, der er presseansvarlig i Salling Group, til DetailWatch. 

Salling Group har endnu ikke meldt noget ud om Anders Haghs afløser som finansdirektør i koncernen. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.875