23948sdkhjf

Ægtepar har solgt "Danmarks bedste ishus"

Efter at have sat deres livsværk til salg i efteråret har det nordjyske ægtepar Charlotte Korsholm og Hans Kjeldsen nu fundet en køber til deres prisvindende isvirksomhed med navnet Guf & Kugler. 

Underskriften er sat, og den nye ejer overtager ishusene på havnen i Nibe og Slotsgade i Aalborg 1. januar næste år.

Det skriver Nordjyske

Hvem køberen er, er indtil videre en hemmelighed.

Men det er en, der er stor fan af Guf & Kugler-konceptet.

- Det var rigtig vigtigt for os at finde en køber, der forstår og respekterer ånden i ishusene og vil værne om navnet, siger Charlotte Korsholm.

- Den køber har vi nu, og endnu en fordel er, at køberen allerede har kendskab til branchen.

Og nu kommer her så endnu et par nyheder fra parret, hvis ishuse er kendt for Isfatters hjemmerørte is, gourmet-hotdoggen i Sidevognen i Nibe – og Ismutter, der nærmest er synonym med fest og farver i Guf & Kugler.

Ishusene fortsætter nemlig stort set i deres nuværende form. Og parret går fra at være ejere til at være ansatte – i en periode.

- Isfatter og jeg er meget glade for, at vi stadig vil være en del af Guf & Kugler et år eller to, alt efter hvad der giver mening for den nye ejer, siger Charlotte Korsholm.

- Dermed vil vi stadig være synlige – men som ansatte.

- Et fantastisk samarbejde

Når issæsonen 2024 går i gang, bliver det altså fortsat Isfatter, der har hånd i hanke med isproduktionen i samarbejde med den nye ejer, og man finder ham også stadig i isbaren, ”hvor han elsker at være”.

Ismutters arbejdsområder bliver hovedsagelig produktudvikling, markedsføring og personaleudvikling - naturligvis også i tæt sparring med ejeren.

55-årige Charlotte Korsholm er meget bevidst om, at ansvar og opgaver skal være klart definerede, når hun og hendes knap 10 år ældre ægtemand går fra at være ejere til ansatte.

- Det er et skifte, vi har tid til at bearbejde i denne sæson, for den nye ejer følger arbejdet tæt fra sidelinjen, siger hun.

- Der er en stor tryghed i det, for vi har allerede et super, fantastisk samarbejde. Vi ved, at stafetten er givet videre til den rigtige.

Udbudt til knap fem millioner

Nu hvor parret er i gang med deres sidste sæson som indehavere af Guf & Kugler, kan de se tilbage på fortællingen om en succeshistorie.

Siden åbningen i hjembyen Nibe i 2014 er det kun gået én vej, og det er fremad. Blandt andet med åbningen af ishuset i Slotsgade i Aalborg og kåringer som Danmarks bedste ishus i afstemninger, som OpdagDanmark står bag. Senest Guf & Kugler vandt var i sommer.

Charlotte Korsholm ønsker ikke at oplyse salgsprisen på ishuset, men da Guf & Kugler blev sat til salg, var det for lidt under fem millioner.

Issæsonen slutter i ishuset på havnen i Nibe søndag 1. oktober, mens der er åbent i Aalborg-afdelingen til 30. september.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093