23948sdkhjf

Kiwi minipris åbner i Skagen

Den 6. juni åbner discountkæden Kiwi minipris sin nye butik på Chr. X’s Vej 6 i Skagen.
Torsdag den 6. juni åbner discountkæde Kiwi minipris sin første butik i Skagen. Nærmere bestemt på Chr. X’s Vej 6, hvor Skagboer og sommergæster får nye muligheder for at handle dagligvarer til discountpris.

Åbningen i Skagen markerer Kiwis ottende butiksåbning herhjemme i 2013. Med Kiwi’en i Skagen har landets nyeste discountkæde nu 92 velasorterede butikker rundt om i Danmark.

Gaver og gode tilbud
På åbningsdagen fejrer butikschef Bill Andersen åbningen sammen med sine ansatte. Det sker fra kl. 10.00, hvor de uddeler gaveposer til de første 100 kunder. Dagen igennem vil der desuden være slagtilbud og udlevering af Kiwi minipris’ fordelskort, LÅRkort, til alle, som lægger vejen forbi butikken.

- Vi ser selvsagt frem til at klippe snoren til Danmarks nordligste Kiwi minipris. Personligt har jeg store forhåbninger til vores entre i Skagen, der giver både fastboende og sommergæster en discountmæssig vitaminindsprøjtning. I Kiwi minipris har vi særligt fokus på at tilbyde kunderne et bredt udvalg af kendte mærkevarer, og så satser vi benhårdt på økologi, frisk frugt og gode grøntsager, siger Bjarne Bak, adm. direktør i Kiwi minipris.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094