23948sdkhjf

Dansk kaffe redder menneskeliv

Peter Larsen Kaffe’s fremgang i Danmark hjælper børneorganisationen UNICEFs arbejde for rent vand til verdens børn.
Den familieejede, danske kaffevirksomhed Peter Larsen Kaffe er blevet mange danskeres foretrukne kaffevalg.

- Vi er naturligvis lykkelige for, at danskerne ser ud til at kunne lide vores produkter. Det bekræfter for os værdien i, at vi som en traditionsrig dansk virksomhed holder fast i vores kerneværdier. At vi fastholder håndværket og hele tiden stræber efter at levere produkter, som forbrugerne efterspørger, udtaler firmaets direktør, Claus Bertelsen.

59 millioner liter rent vand
- Vi er særligt glade for, at vi med det stigende salg af vores økologiske og Fairtrade certificerede produkter bidrager til en mere bæredygtig udvikling. Det er til gavn for miljøet, for kaffebønderne - og for UNICEFs arbejde, fortæller direktøren, som i 2011 indledte samarbejde med UNICEF om at skaffe rent vand til verdens børn.

Med kampagnen KAFFE SOM HJÆLPER BØRN MED AT OVERLEVE har Peter Larsen Kaffe foreløbig skaffet 59 millioner liter rent vand i form af vandrensningstabletter til UNICEF og børneorganisationens arbejde i verdens udsatte områder.

Kaffefirmaet donerer 16 vandrensningstabletter per pose økologisk og Fairtrade certificeret kaffe, som danskerne lægger i indkøbsvognen. Hver vandrensningstablet giver 4-5 liter rent vand, som er den mængde vand, et barn under en akut katastrofesituation har brug for i løbet af en dag til bl.a. drikkelse og madlavning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078