23948sdkhjf

Chokodan Struer køber konfekture-virksomhed

Ejerleder i Candynavia har solgt alle aktiviter med omgående virkning til Chokodan Struer.
Pr. 27. maj 2013 har Benny Korsholm overdraget sin slikvirksomhed Candynavia til Chokodan Struer.

Træder tilbage efter 15 år
Benny Korsholm har sammen med sin kone Hanne stået i spidsen for Silkeborg-virksomheden gennem de sidste 15 år. Beslutningen om at træde tilbage som ejerledere sker på baggrund af helbredsmæssige årsager. Benny Korsholm har i flere år haft rygproblemer og står i juni over for en ny stor opereation, som kræver lang tids genoptræning.

- Vi må konstatere, at jeg efter længere tids sygdom ikke fortsat har det fysiske overskud, der skal til for at drive Candynavia ApS, forklarer Benny Korsholm.

450 varenumre på nye hænder
Candynavia er beliggende i Silkeborg, hvor en stab på 18 medarbejdere har udviklet virksomheden og dens produktportefølje til i dag at tælle 450 varenumre. Firmaet har rødder tilbage til 1976, men Benny Korsholm og hustru tog over i 1998. Siden overtagelsen har de bl.a. installeret en ny pakkelinie til pakning af private label poser til storkunder.

Virksomheden er leverandør til grossister, kæder og specialbutikker indenfor dansk dagligvarehandel ligeledes med eksport til bl.a. Norge, Sverige & England. Produktporteføljen tæller blandt andet Finsk Lakrids i poser og stænger, børneartikler og spidsposer, løsvægt, Gelco Lakrids og Islandsk lakrids.

Passionen for konfekture er intakt
Candynavia overtages nu af det familieejede selskab Chokodan Struer, som er et veletableret holdingselskab, der investerer og udvikler selskaber, primært med aktiviteter inden for engrossalg af konfekture og convenience.

- Vi ser opkøbet af Candynavia, som et naturligt led i den fortsatte strategisk målsætning om opkøb af bæredygtige virksomheder indenfor de convenience-kategorier, hvor vi allerede opererer i dag, siger adm. direktør i Chokodan Struer, Carl Erik Larsen om baggrunden for opkøbet.

- Candynavia fortsætter som et selvstændigt selskab, og vi er allerede i gang med overtagelsen heraf sammen med medarbejderne i Silkeborg. Familien Korsholm og Benny har indtil sin sygdom formået at udvikle Candynavia's kunde- og produktportefølje, så vi ser meget positivt på handlen og mulighederne for fremtiden, udyber han.

Benny Korsholm glæder sig over, at Candynavia fortsætter ad samme spor som hidtil:

- Hanne og jeg ser med stolthed på, at vi sammen med vores dygtige medarbejdere med succes har formået at udvikle virksomhedens grundlag og produktportefølje til, at vi i dag kan videregive ansvaret til et stærkt familieejet selskab som Chokodan Struer, hvor passionen for konfekturen er intakt, siger Benny Korsholm afsluttende.

Reception hos Candynavia
Chokodan Struer overtager omgående alle aktiviteter i selskabet. Hanne vil fortsat være en aktiv medarbejder i virksomheden.

Salget markeres med en uformel reception hos Candynavia på adressen F.L. Smidths Vej 9 i Silkeborg, torsdag d. 6. juni kl. 13.00 til 16.00.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141