23948sdkhjf

Coisbo Beer øger produktionen

Det fynske mikrobryggeri har så stor succes, at man allerede i maj måned har overgået sidste års ølproduktion. Og en ny publikumpris er også i hus.
Publikum nød Coisbo Beers nye variant Russian Imperial Stout så meget, at den løb med Steins Publikumspris som blev givet ved Ølentusiasternes ølfestival 2013, som blev afholdt i slutningen af maj.

Både i 2011 og 2012 blev bryggeriets Christmas Ale publikumvinder af prisen Årets Julebryg. At æren nu tilfalder brygmester Anders Coisbo for tredje gang gør bestemt ikke glæden mindre.

- En anerkendelse fra publikum, fra de mennesker, som jeg brygger mine øl til, er simpelthen den bedste pris, jeg kan vinde som brygmester, fortæller en stolt og glad Anders Coisbo og fortsætter:

- Det er klart, at jeg er pavestolt, hver eneste gang det lykkes at sammensætte en variant, som i så høj grad falder i folks smag, at vi vinder i konkurrence med 40-50 andre øl. Det er stort.

Frisktappet vinder-øl i begrænset oplag
Russian Imperial Stout var netop blevet frigivet om torsdagen, da den vandt Steins Publikumspris om lørdagen, så det var helt friske dråber, publikum fik lov at smage og bedømme. Specialøllen er nummer fire i Coisbo Beers seneste satsning, nemlig fem nye varianter brygget som såkaldt single batch beer. Single batch hentyder til, at der kun bliver brygget et meget begrænset antal af varianten.

Om baggrunden for satsningen på single batch-varianterne fortæller Anders Coisbo:

- Vi brygger specialøl til kvalitetsbevidste forbrugere. Vores øl bliver kun solgt fra særligt udvalgte forhandlere, og vores designstil henvender sig til de mennesker, som sætter pris på kvalitet og det lidt ekstravagante. Derfor finder vi det oplagt at brygge nogle særlige varianter i et begrænset oplag, så vores kunder får oplevelsen af, at her har de virkelig en unik øl i hånden. Det er sådan noget, det er fedt at servere for sine gæster til en god middag.

Overgår sidste års produktion
Og der er noget, der tyder på, at Coisbo Beer og brygmester Anders har fat i noget. Tallene taler deres eget sprog, idet Coisbo Beer allerede i maj måned har overhalet hele sidste års produktionen af øl. I 2012 producerede det fynske mikrobryggeri 60.000 liter øl, mens det i dette års første fem måneder har brygget 70.000 liter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11