23948sdkhjf

Elgiganten åbner erhvervsafdeling

Elgiganten opruster med ny erhvervsafdeling, der skal tage sig af salg til virksomheder og offentlige institutioner.
Filosofien er enkel: Elgigantens kendte mærkevarer og lave priser kombineret med professionel og personlig rådgivning til erhvervslivet.

- Vi spurgte os selv, hvorfor det kun var privatkunder, der skulle have glæde af Elgigantens lave priser og store udvalg. Dernæst gav svaret faktisk sig selv. Selvfølgelig skal vi tilbyde virksomheder og offentlige institutioner de samme muligheder, siger Salgschef Mads Stenger.

Personlig betjening i højsædet
Mads Stenger fortæller, at målet for den nye Elgiganten Erhverv er at skille sig ud på god, personlig rådgivning og vejledning.

- Vi skal ikke nødvendigvis være størst på erhvervsmarkedet, men vi skal være bedst og vi skal være den mest troværdige og personlige samarbejdspartner på markedet. Kunderne kommer til at kende os godt og ved, at de bare kan ringe. Vi tror på personlig og professionel rådgivning , siger Mads Stenger.

Han fortæller, at Elgiganten Erhverv derfor tilbyder en personlig kontaktperson, der er dedikeret til den enkelte virksomhed eller organisation.

- Vi ønsker at handle med stor som lille. Om det er den lille tømrer-forretning eller en virksomhed med flere hundrede ansatte gør ingen forskel. Vi ønsker at yde den samme gode og personlige service til lave priser til alle, siger Mads Stenger.

Han fremhæver, at Elgiganten Erhverv også er SKI-leverandør på AV- og undervisningsudstyr, så kommuner og stat kan være med.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096