23948sdkhjf

Wolt: Sådan har nordjysk boykot påvirket vores forretning positivt

I oktober sidste år gjorde cirka 30 aalborgensiske takeaway-restauranter oprør mod leveringstjenesten Wolt.

De boykottede den i protest mod ikke mindst størrelsen på Wolts provision - men boykotten gik hurtigt i sig selv igen, og efter få uger var næsten alle restauranterne tilbage i folden.

Nu har FødevareWatch spurgt Mikkel Tofte, der er kommunikationschef hos Wolt Danmark, hvad  leveringstjenesten i dag hører fra kunderne.

- Vi hører ikke samme kritik fra eksisterende og nye restauranter i Aalborg. Helt konkret er vi vokset med omkring 25 procent i Aalborg siden sidste år i antallet af restauranter på platformen og Wolt Drive. Vi har også hen over sommeren set en stigning i antal samarbejdspartnere, der har haft deres første salg på platformen. Så nye restauranter vælger os også til, svarer han.

Wolt Drive er en løsning, hvor restauranter kan vælge kun at købe leveringen og altså ikke bliver markedsført på Wolts platform. 

Det giver en lavere provisionssats, end den restauranterne ellers skal give. Ifølge brancheforeningen Danske Restauranter og Caféer (DRC) kan provisionen med den dyreste løsning nå op i nærheden af 30 procent for en mindre restaurant.

Kommunikationschefen oplyser, at Wolt på landsplan nu er oppe på at have 2.500 til 3.000 tilknyttede restauranter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094