23948sdkhjf

Dansk møbelkæde klar til tysk offensiv

Succesrige Bolia.com ekspanderer syd for grænsen med nye butikker i de største tyske byer.
Designkæde Bolia.com fortsætter væksten og skruer yderligere op for ekspansionen i det kommende år.

Det primære fokus vil blive på det tyske marked, hvor Bolia.com i dag har fem butikker. Kæden har netop har åbnet sin tredje butik i Hamborg og en ny Flagship Store i Nürnberg. Allerede til november åbner Bolia.com sin første butik i München i lokalerne fra den mondæne tidligere Børs midt i byen, og til februar åbner Bolia.com sin butik nummer 2 i Berlin, midt i det trendy Hackescher Markt område.

Derudover vil Bolia.com åbne nye konceptbutikker i alle øvrige større tyske byer det kommende år, ligesom flere nye butikker er på tegnebrættet i Norge.

Fortsætter ufortrødent
Bolia.com kunne i regnskabsåret 2011/12 fremvise samlet international salgsvækst på 28 procent, mens overskuddet før skat blev mere end fordoblet fra 12 til 30,5 mio. kr.

Virksomheden satsede stort sidste år med lancering af et nyt butikskoncept samt en særdeles omfattende 2013-kollektion, og ifølge administrerende direktør Lars Lyse Hansen kan man forvente flere spændende tiltag fra Bolia.com i den kommende tid:

- Vi fortsætter med at udforske kreativiteten det kommende år og lancerer til august den stærkeste kollektion nogensinde. En ny kreativ platform, en helt ny hjemmeside og meget mere. Vores ambition er at give vores kunder en oplevelse i verdensklasse, og vi glæder os til at løfte sløret for det hele til efteråret, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093