23948sdkhjf

Ny e-bogtjeneste åbner

Nu kan danskerne, som de første i verden, abonnere på ubegrænset e-bogs-læsning.
Mofibo er navnet på en ny streamingtjeneste, hvor man i lighed med streaming af film og musik for et fast beløb månedligt kan hente alle de e-bøger, som man ønsker.

Danske Mofibo er klar med over 5000 bøger og løbende opdateringer på flere hundrede nye titler hver måned. Verdenspremieren kickstartes med gratis sommerferie-læsning til alle.

Læs mere, bedre og billigere: Det er missionen med den nye danske læsetjeneste, der vil revolutionere bogverdenen og som bedst kategoriseres som bøgernes Spotify.

Siden nyheden om Mofibo blev offentliggjort i slutningen af maj-måned, har flere tusinde danskere allerede skrevet sig op til tjenesten.

Iværksætter og stifter af Mofibo, Morten Strunge, glæder sig over den massive interesse og understreger hvordan Mofibo henvender sig til en bred del af befolkningen:

- Vi præsenterer en brugervenlig tjeneste, der vil give anledning til at læse flere og bedre bøger – og som også gør det let for de yngste og de ældre at navigere rundt i boguniverset på iPad og iPhone.

5500 bøger i håndbagagen
På Mofibo findes alt fra populære nyheder til bestsellere og klassikere for alle aldre. Lige fra Leif Davidsens nyhed ’Patriarkens hændelige død’ til tusindvis af børnebøger, der også tæller Astid Lindgrens elskelige klassikere - så også børnene kan få glæde af Danmarks nye e-bogstjeneste.

- Vi håber på at Mofibo vil vække læselysten hos mange og inspirere danskerne til at læse flere bøger. Derfor starter vi med give alle danskere en måneds gratis adgang til Mofibo, så de har mulighed for at tage 5500 bøger med sig i håndbagagen – og læse ubegrænset uanset hvor ferien går hen, siger Morten Strunge, der er stifter af Mofibo.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11