23948sdkhjf

Royal Copenhagen tilbage på Formland

Den danske designvirksomhed er blandt udstillerne, når Formland UP/Graded åbner 15. til 18. august i MCH Messecenter Herning.
I august kan indkøberne igen opleve det kongelige porcelæn og musselmalede design fra Royal Copenhagen på Formland UP/Graded.

Efter to års fravær er virksomheden tilbage på design- og interiørmessen i Herning – og det med en ambition om at være med til at skabe et stærkt fælles og fagligt mødested:

- Der er i den grad brug for et samlingssted for branchen. Vi er bagud i forhold til andre brancher, og hvis vi skal fremad, er der behov for at samle kræfterne og i højere grad fokusere på oplevelser og inspiration, udtaler Hans Maasbøl, Vice President - Sales Europe i Royal Copenhagen.

Virksomheden har valgt at udstille på Formland UP/Graded i august, da den skandinaviske design- og interiørmesse, ifølge Hans Maasbøl, har det bedste fundament til at blive et naturligt samlingssted.

- I samarbejde med MCH planlægger vi en ekstraordinær indsats for at trække udenlandske kædeindkøbere og varehuse fra blandt andet Norge og Tyskland til messen. Det er et fælles mål at profilere Formland UP/Graded bredere og give messen et mere internationalt snit, begrunder Hans Maasbøl, Royal Copenhagen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11