23948sdkhjf

Agnes Cupcakes lukker butikkerne

Pengemangel tvinger kageforretningen til at lukke de fysiske butikker, men forretningen fortsætter dog stadig driften.
Agnes Cupcakes lukker forretningens tre butikker som en direkte konsekvens af de røde tal i regnskaberne, som betyder, at selskabskapitalen nu er ædt op.

- Vi forsøgte at afhænde butikkerne og havde fundet en køber. Men en klausul i vores ene lejekontrakt betød, at den nye ejer ikke kunne overtage lejemålet, og så faldt salget igennem. Derfor var vores eneste tilbageværende mulighed at lukke butikkerne, siger ejer Morten Strunge til Berlingske.

Morten Strunge – som har tjent sin formue på mobilselskabet Onfone – gik ind i kageforretningen i foråret 2012, efter Agnes Cupcakes havde været i strid mediemodvind gennem længere tid.

Det er dog ikke lykkes at vende skuden i en grad, så de fysiske butikker kan bevares åbne, men Agnes Cupcakes fortsætter dog driften med salg til firmaer, bryllupper og andre arrangementer.

Og Morten Strunge udelukker da heller ikke, at Agnes Cupcakes med tiden atter kan købes i forretninger.

- Det, vi arbejder på, er at indgå partnerskaber med andre butikskæder, som ønsker at sælge Agnes Cupcakes. Jeg mener, at der stadig er mange, der gerne vil sælge et så populært produkt, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094