23948sdkhjf

Hver fjerde dansker handler via mobil og tablet

Ny befolkningsundersøgelse fra Dansk Erhverv viser, at mere end hver fjerde dansker har købt varer via deres mobil eller tablet inden for de seneste 12 måneder.
Det har aldrig været nemmere at handle på nettet, og det benytter danskerne sig i høj grad af. En ny befolkningsundersøgelse fra Dansk Erhverv viser således, at mere end hver fjerde dansker har handlet via smartphone eller tablet det seneste år.

- Den teknologiske udvikling gør, at de fleste danskere har en nem og bekvem indkøbscentral i lommen, som har et stort varesortiment – 24 timer i døgnet. Selvom man er på farten er det nemt at gribe sin smartphone eller tablet og handle, og det gør danskerne i stigende grad, siger markedsdirektør i Dansk Erhverv, Henrik Hyltoft.

- Den tid, hvor man sad og ventede på, at den stationære pc skulle starte op, og hvor man var afhængig af det gamle modem for at handle på nettet, er for mange danskere en saga blot. Vi kan lynhurtigt komme på nettet med vores mobile enheder, og frygten for at blive snydt på nettet er også aftaget de seneste år, særligt for de unge, siger han.

Undersøgelsen viser, at det problem forbrugerne oftest er løbet ind i, når de har handlet på deres tablet eller smartphone er at hjemmesiden gik ned, så bestillingen ikke kunne gennemføres.

De unge handler mobilt og er trygge ved det
- Det er ikke mindst de unge, der bruger mobiltelefonen eller deres tablet, når de handler på nettet og de er trygge ved det, og antallet af mobile handler vil uden tvivl fortsat stige, vurderer Henrik Hyltoft.

Dansk Erhvervs undersøgelse viser at 82 pct. af de unge i alderen 18-35 år har enten en tablet eller smartphone og 35 procent af dem, har foretaget køb med den – mod gennemsnitligt 21 procent af dem over 35 år. 61 procent af de unge føler sig trygge ved at handle mobilt.

- Så når man som virksomhed lægger sin digitale strategi, er det vigtigt, at de indtænker salg på de mobile enheder. Det handler om at være der, hvor forbrugerne er, siger Henrik Hyltoft.

Læs resten af undersøgelsens pointer her .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094