23948sdkhjf

Is-producent laver smykker til modeugen

Is-producenten Magnum har i samarbejde med et udpluk af de største danske designere skabt en opsigtsvækkende kollektion af smykker – lavet i ægte chokolade.
I år kan danskerne opleve unikke chokoladekreationer på modeugen i København i næste uge.

Chokolade og champagne hører modeugen til. Men for første gang i den danske modeuges historie har chokoladen fundet vej helt op på catwalken. Magnum har i samarbejde med toppen af danske smykkedesignere, kreeret en kollektion i ægte bæredygtig chokolade. Smykkerne vil blive båret af modeller ved årets modeuge og kan på lige så bæredygtig vis nydes efterfølgende. Magnum-initiativet er en hyldest til de danske smykkedesignere, der for første gang nogensinde afholder et show under modeugen i København.

Hver enkel af de designere, der er repræsenteret på modeugens første smykke-show nogensinde, har udvalgt et særligt smykke, der skal repliceres i chokolade. I Magnum-kollektionen findes både ringe, en halskæde, armbånd og øreringe - alt sammen skabt i ren chokolade. Det giver en kollektion på seks unikke chokolade-smykker, der vil blive præsenteret på Nimb i Tivoli samt i ’The Jewellery Room på Dansk Design Center under modeugen i København d. 8. og 9. august.

Magnum chokoladesmykkerne er designet af Marianne Dulong, Facon Facon, Josephine Bergsøe, Von Lotzbeck, Sloan Sable og Sif Jakobs Jewellery.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094